Hem > Säkerhet > Säkerhet gällande nätverk > Secure Function Lock 3.0 > Skanna med hjälp av Secure Function Lock 3.0

Skanna med hjälp av Secure Function Lock 3.0

Ställa in skanningsrestriktioner (för administratörer)

Med funktionen Secure Function Lock 3.0 kan administratören begränsa vilka användare som är behöriga att skanna. När skanningsfunktionen är avstängd för de allmänna användarna kan bara användare med Scan (Skanna) markerat i kryssrutan använda skanningsfunktionen.

Använda skanningsfunktionen (för begränsade användare)

• Skanna med maskinens kontrollpanel:

Begränsade användare måste mata in sin PIN-kod på maskinens kontrollpanel för att komma åt skanningsläget.

• Skanna från en dator:

Begränsade användare måste mata in sin PIN-kod på maskinens kontrollpanel för att komma åt skanningsläget i sin dator. Om ingen PIN-kod har angetts på maskinens kontrollpanel visas ett felmeddelande på användarens dator.

image
Om maskinen stödjer ID-kortsautentisering kan användare med begränsad behörighet även använda läget Skanna genom att vidröra NCF-symbolen på maskinens kontrollpanel med sina registrerade ID-kort.