Hem > Mobile/Web Connect > Brother iPrint&Scan för mobila enheter

Brother iPrint&Scan för mobila enheter

Använd Brother iPrint&Scan för att skriva ut och skanna från olika mobila enheter.
  • För Android-enheter

Brother iPrint&Scan gör att du kan använda funktioner i Brother-maskinen direkt från din Android-enhet utan att behöva använda en dator.

Hämta och installera Brother iPrint&Scan från Google Play Butik.

• För alla iOS-enheter som iPhone, iPad och iPod touch

Med Brother iPrint&Scan kan du använda funktioner i Brother-skrivaren direkt från din iOS-enhet.

Ladda ner och installera Brother iPrint&Scan från App Store.

• För Windows-enheter

Med Brother iPrint&Scan kan du använda funktioner i Brother-maskinen direkt från din Windows-enhet utan att behöva använda en dator.

Hämta och installera Brother iPrint&Scan från Microsoft Store.

Mer detaljerad information, gå till support.brother.com/ips.