Konfigurera ditt Wi-Fi Direct-nätverk med PIN-metoden

Om din mobila enhet stödjer PIN-metoden för Wi-Fi Direct följer du dessa steg för att konfigurera ett Wi-Fi Direct-nätverk:
image

När maskinen tar emot en Wi-Fi Direct-begäran från din mobila enhet, visas meddelandet [Wi-Fi Direct-anslutningsbegäran mottogs. Tryck på [OK] för att ansluta.] på LCD-skärmen. Tryck på [OK] för att ansluta.

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk]>[Wi-Fi Direct]>[PIN-kod].
  2. Aktivera Wi-Fi Direct på din mobilenhet (se mobilenhetens bruksanvisning för instruktioner) när [Aktivera Wi-Fi Direct på den andra enheten. Tryck sedan på [OK].] visas. Tryck på [OK] på din Brother-maskin.
    Då startas inställningen av Wi-Fi Direct.
  3. Gör något av följande:
    • När din Brother-maskin är gruppägare (G/Ä) väntar maskinen på en anslutningsbegäran från din mobila enhet. När [PIN-kod] visas anger du den PIN-kod som visas på din mobila enhet för maskinen. Tryck på [OK]. Följ anvisningarna.

Om PIN-koden visas på din Brother-maskin anger du PIN-koden på din mobila enhet.

• När Brother-maskinen inte är gruppägare (G/Ä) kommer maskinen att visa tillgängliga enhetsnamn att konfigurera ett Wi-Fi Direct-nätverk med. Välj den mobila enhet som du vill ansluta till. Sök efter tillgängliga enheter igen genom att trycka på [Sök igen].

Gör något av följande:

• Tryck på [Visa pinkod] för att visa PIN-koden på din maskin och ange den PIN-koden på din mobila enhet. Följ anvisningarna.
      • Tryck på [Ange pinkod] för att mata in en PIN som visas på din mobilenhet och tryck sedan på [OK]. Följ anvisningarna.

Om din mobila enhet inte visar någon PIN, tryck på image på din Brother-maskin. Gå tillbaks till steg 1 och försök igen.

Om din mobila enhet är korrekt ansluten visar maskinen [Ansluten]. Du har slutfört inställningen av Wi-Fi Direct-nätverket.