Hem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Vidaresänd fax till Cloud eller en e-postadress > Sätta på vidaresänd fax till Cloud eller e-postadress

Sätta på vidaresänd fax till Cloud eller e-postadress

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Sätt på vidaresänd fax för att automatiskt vidaresända inkommande fax till en onlinetjänst eller en inkorg som bifogad fil till e-post.
  • Funktionen är endast tillgänglig för svartvita fax.
  • Om du sätter på vidaresänd fax, kan du inte använda följande funktioner:

• [Fax vidaresändn.]
    • [Faxlagring]
    • [Pcfax mottagn.]

1. Tryck på image eller image tills [Appar] visas.
    Tryck på [Appar].
    image
    • Om information om Internetuppkopplingen visas på maskinens LCD-skärm ska du läsa informationen och sedan trycka på [OK].
    • Ibland visas uppdateringar eller meddelanden om funktionerna för Brother Web Connect på LCD-skärmen. Läs informationen och tryck på [OK].
  2. Tryck på image eller image och visa [Vidarebefordra fax till molnet/e-post].
    Tryck på [Vidarebefordra fax till molnet/e-post].
    image
    Om information om [Vidarebefordra fax till molnet/e-post] visas ska du läsa den och sedan trycka på [OK].
  3. Tryck på [].
  4. Tryck på [Vidarebefordra till molnet] eller [Vidarebefordra till e-post].
    • Om du valde [Vidarebefordra till molnet] väljer du den onlinetjänst som du vill ska ta emot faxmeddelandena och specificerar sedan ditt kontonamn.
    • Om du valde [Vidarebefordra till e-post] väljer du den e-postadress som du vill ska ta emot faxmeddelandena som bifogad fil till e-post.
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra den här åtgärden.