Hem > Säkerhet > Säkerhet gällande nätverk > Secure Function Lock 3.0 > Ytterligare funktioner i Secure Function Lock 3.0

Ytterligare funktioner i Secure Function Lock 3.0

Du kan ställa in följande funktioner i skärmen för Secure Function Lock:
All Counter Reset (Nollställ alla räknare)
Klicka på All Counter Reset (Nollställ alla räknare) i kolumnen Page Counters (Sidräknare) för att nollställa sidräknaren.
Export to CSV file (Exportera till CSV-fil)
Klicka på Export to CSV file (Exportera till CSV-fil) för att exportera den aktuella och sista sidräkningen inklusive information om User List / Restricted Functions (Användarlista / Begränsade funktioner) som en CSV-fil.
Card ID (NFC ID) (Kort-ID (NFC ID)) (enbart stödda modeller)
Klicka på menyn User List (Användarlista) och ange sedan en användares kort-ID i fältet Card ID (NFC ID) (Kort-ID (NFC ID)). Du kan använda ditt IC-kort för autentisering.
Last Counter Record (Registrering av senaste räkneverk)
Klicka på Last Counter Record (Registrering av senaste räkneverk) om du vill att maskinen ska behålla sidräkningen efter det att räknaren har nollställts.
Counter Auto Reset (Återställ räkneverk automatiskt)
Klicka på Counter Auto Reset (Återställ räkneverk automatiskt) för att konfigurera det tidsintervall du vill ha mellan varje nollställning av sidräknaren. Välj intervallen dagligen, veckovis eller månadsvis.