Hem > Säkerhet > Säkerhet gällande nätverk > Använda autentisering av Active Directory > Logga in för att ändra maskinens inställningar via maskinens kontrollpanel (autentisering av Active Directory)

Logga in för att ändra maskinens inställningar via maskinens kontrollpanel (autentisering av Active Directory)

När du aktiverat Active Directory-autentisering blir maskinens kontrollpanel låst tills du anger användar-ID och lösenord på maskinens kontrollpanel.

1. Ange ditt användar-ID och lösenord med hjälp av pekskärmen på maskinens kontrollpanel.
  2. Tryck på [OK].
  3. När autentiseringen är genomförd kommer maskinens kontrollpanel att låsas upp.