Hem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Onlinetjänster som används med Brother Web Connect

Onlinetjänster som används med Brother Web Connect

Använd Brother Web Connect för att komma åt webbtjänster från din Brother-maskin: En del av de här webbtjänsterna erbjuder kontorsversioner.

Du måste ha ett konto hos den önskade tjänsten för att kunna använda Brother Web Connect. Om du inte redan har ett konto kan du gå in på den önskade tjänstens webbplats med en dator och skapa ett konto.

Du behöver inte skapa ett konto för att använda Brother Creative Center. (Brother CreativeCenter finns bara tillgängligt för vissa modeller.)

Google Drive™
En onlinetjänst för dokumentlagring, redigering, delning och synkronisering av filer.
Webbplats: drive.google.com
Evernote®
En tjänst för lagring och hantering av filer online.
Webbplats: www.evernote.com
Dropbox
En tjänst för lagring, delning och synkronisering av filer online.
Webbplats: www.dropbox.com
OneDrive
En tjänst för lagring, delning och hantering av filer online.
URL: https://onedrive.live.com
Box
En onlinetjänst för redigering och delning av dokument.
Webbplats: www.box.com
OneNote
En onlinetjänst för redigering och delning av dokument.
Webbplats: www.onenote.com
Brother Creative Center
En webbplats som erbjuder olika mallar, t.ex. grattiskort, broschyrer och kalendrar som du kan skriva ut på din Brother-maskin. (endast tillgängligt för vissa länder och modeller)
www.brother.com/creativecenter

Se webbplatsen för respektive tjänst för mer information om tjänsterna.

I listan nedan visas vilka filtyper som kan användas med de olika Brother Web Connect-funktionerna:

Tjänster som kan användas

Google Drive™

Evernote®

Dropbox

OneDrive

Box

OneNote

Brother Creative Center

Hämta och skriva ut bilder eller spara dem på media

JPEG

PDF

DOC

DOCX

XLS

XLSX

PPT

PPTX

JPEG

PDF

DOC

DOCX

XLS

XLSX

PPT

PPTX

(Endast utskrift)

Överföra skannade bilder

JPEG

PDF

DOCX

XLSX

PPTX

TIFF

JPEG

PDF

DOCX

XLSX

PPTX

TIFF

-

Överföra bilder som har sparats på media

JPEG

-

-

Faxvidaresändning till onlinetjänsterna

(MFC-J1300DW)

JPEG

PDF

TIFF

JPEG

PDF

TIFF

-

image
  • En del tjänster finns bara i vissa länder.
  • För Hongkong, Taiwan och Korea

Brother Web Connect stöder bara filnamn på engelska. Det kan hända att filer med namn på lokalt språk inte kan hämtas.