Hem > PhotoCapture Center > Kopiera fotografier från media till en dator > Kopiera fotografier från media via en lokal anslutning

Kopiera fotografier från media via en lokal anslutning

Du kan kopiera fotografier från olika media till en dator som är lokalt ansluten (via USB) till din maskin.
  1. Sätt i ett minneskort eller ett USB-minne i maskinen.Sätt i ett USB-minne i maskinen.
  2. Gör något av följande:
    • ( Windows)

I Windows Explorer dubbelklickar du på ikonen Flyttbar disk.

• (Mac)

Dubbelklicka på ikonen för flyttbar disk.

image
    Om du har angett ett namn på mediakortets volymetikett så visas detta namn.
    Filerna och mapparna på mediakortet visas på din datorskärm.
  3. Du kan redigera en fil och spara den på någon annan enhet på datorn.
  4. Avsluta alla applikationer som kör lagrad data på mediakortet.
  5. Gör något av följande:
    • ( Windows)

I Windows Explorer högerklickar du på den flyttbara disken och väljer Mata ut.

• (Mac)

Dra ikonen för flyttbar disk till ikonen Papperskorg.

6. Vänta tills din Brother-maskin har slutat hämta media innan du tar bort mediakortet.
    VIKTIGT

Ta INTE bort mediakortet medan din Brother-maskin hämtar media. Annars kan mediakortet eller data som lagras på mediakortet skadas.

Om du tar bort mediakortet medan din Brother-maskin hämtar media måste du starta om datorn innan du sätter i samma mediakort i maskinen. Om du inte startar om datorn kan dina data på mediet gå förlorade.