Hem > Pappershantering > Fylla på papper > Pappersinställningar > Ändra pappersstorlek och -typ

Ändra pappersstorlek och -typ

Ställ in pappersformat och papperstyp för pappersfacket.
  • Du får bäst utskriftskvalitet om du ställer in maskinen på den papperstyp som du använder.
  • När du lägger i papper i ett annat format i facket måste du även ändra maskinens inställning på skärmen för pappersformat.
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Allmän inställ].
  2. Tryck på [Papperstyp].
  3. Tryck på image eller image för att visa papperstypsalternativen och tryck på det alternativ du önskar.
  4. Tryck på [Papp.format].
  5. Tryck på image eller image tills pappersformatsalternativen visas och tryck på formatet som du vill ställa in.
  6. Tryck på image.
    image
    Pappret matas ut med texten uppåt i pappersfacket på maskinens framsida. Om du använder glättat papper förhindrar du nedfläckning av andra kopior eller att papper fastnar om du avlägsnar varje ark så snart det har skrivits ut.