Hem > Maskininställningar > Ändra maskininställningarna från datorn > Ändra maskinens inställningar med fjärrinställning

Ändra maskinens inställningar med fjärrinställning

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Med fjärrinställningsprogrammet kan du konfigurera många av din Brother-maskins maskininställningar från din dator. När du startar fjärrinställningsprogrammet hämtas inställningarna på din Brother-maskin automatiskt till din dator och visas på skärmen. Om du ändrar inställningarna på din dator kan du överföra dem direkt till maskinen.