Hem > Bilaga > Ange text på din Brother-maskin

Ange text på din Brother-maskin

• Vilka tecken som finns tillgängliga kan variera från land till land.
  • Tangentbordets layout kan skilja sig beroende på den funktion som du ställer in.
När du behöver skriva in text i Brother-maskinen visas ett tangentbord på pekskärmen.
image
  • Tryck på image för att växla mellan bokstäver, siffror och specialtecken.
  • Tryck på image för att växla mellan stora och små bokstäver.
  • Tryck på image eller image för att flytta markören åt vänster eller höger.
  • Infoga mellanslag
  • Tryck på [Mellanslag] för att infoga ett mellanslag. Eller så kan du trycka på image för att flytta markören.
  • Rätta till fel
  • Om du har skrivit fel tecken och vill ändra det trycker du på image eller image för att markera det felaktiga tecknet. Tryck på image och mata in rätt tecken.
  • För att infoga ett tecken trycker du på image eller image för att flytta markören till önskad plats och matar sedan in tecknet.
  • Tryck på image för varje tecken som du vill radera, eller håll image intryckt för att radera alla tecken.