Hem > Fax > PC-FAX > PC-FAX för Windows > Överblick PC-FAX (Windows) > Konfigurera din PC-Fax-adressbok (Windows) > Ta bort en medlem eller grupp i din PC-FAX-adressbok (Windows)

Ta bort en medlem eller grupp i din PC-FAX-adressbok (Windows)

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
  1. Gör något av följande:
    • Windows 7

Klicka på image (Start)>Alla program>Brother>Brother Utilities.

Klicka på rullgardinsmenyn och välj ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Adressbok (Sänd).

• Windows 8 och Windows 10

Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Adressbok (Sänd).

Dialogrutan adressbok visas.
    image
  2. Välj den medlem eller grupp du vill radera.
  3. Klicka på image (Ta bort).
  4. Klicka på OK när dialogrutan för bekräftelse visas.