Hem > Pappershantering > Fylla på papper > Fyll på papper i pappersfacket > Fyll på fotopapper i pappersfacket

Fyll på fotopapper i pappersfacket

• Om inställningen [Kontrollera papper] är ställd på [] och du drar ut pappersfacket ur maskinen kommer ett meddelande att visas på LCD-skärmen som frågar om du vill ändra papperstyp eller pappersformat.
  • Lägg endast i en storlek och typ av papper i pappersfacket åt gången.
  • När du lägger i papper i ett annat format i facket måste du ändra inställningen för pappersformat på maskinen eller inställningen för pappersformat på din dator.
  1. Om pappersstödets flik (1) är utfälld ska du stänga den och sedan stänga pappersstödet (2).
    image
  2. Dra ut pappersfacket helt ur maskinen.
    image
  3. Öppna pappersutmatningsfackets lock (1).
    image
  4. Justera försiktigt pappersguiderna (1) efter pappersformatet, och lyft sedan upp stoppet (2).
    image
  5. Stäng pappersutmatningsfackets lock.
    image
  6. Ladda upp till 20 ark fotopapper med utskriftssidan vänd nedåt.
    Om du lägger i fler än 20 ark fotopapper kan det bli pappersstopp.
    image
  7. Justera pappersguiderna (1) försiktigt så att de passar papperet.
    Se till att pappersguiderna berör kanten på pappersbunten och att pappret ligger platt i facket.
    image
  8. Tryck långsamt in pappersfacket helt i maskinen.
    image
  9. Dra ut pappersstödet (1) tills det låses fast. Vik därefter ut pappersstödets flik (2)