Funktionstabeller (2,7"(67,5 mm) pekskärm)

image [Fax]

(När [Förhandsg. fax] är [Av]) (MFC-modeller)

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivningar

Paus

-

När du fyller i ett fax- eller telefonnummer på kontrollpanelen visas Paus på LCD-skärmen. Tryck på Paus när du behöver en fördröjning när du slår nummer, som åtkomstkoder och kreditkortsnummer. Du kan även spara en paus när du lägger in adresser.

Adressbok

image

(Sök:)

-

När LDAP är inaktiverat görs sökningen i den lokala adressboken.

När LDAP är aktiverat görs sökningen i den lokala adressboken och på LDAP-servern.

Detalj

(Visas endast när LDAP är aktiverat.)

Visa utförlig information om den valda adressen.

Redigera

-

Lagra adressbokens nummer, ställ in gruppnummer för gruppsändning, ändra och radera nummer i adressboken.

-

Verkställ

Börjar skicka ett fax via adressboken.

Samtals- historik

Återup.

-

Ringer upp det sist slagna numret.

Utgående samtal

Verkställ

Välj ett nummer i den utgående samtalshistoriken och skicka sedan ett fax till det numret, lägg till det i adressboken eller radera det.

Redigera

Nummerpresentationshist.

(Ej tillgängligt i Finland)

Verkställ

Välj ett nummer från nummerpresentationshistoriken och skicka sedan ett fax till det, lägg till det i adressboken eller radera det.

Redigera

Alternativ

Faxupplösning

-

Anger upplösningen för utgående faxmeddelanden.

Kontrast

-

Justera kontrasten.

Glasstorlek

-

Justerar skanningsytan på kopieringsglaset till dokumentets storlek.

Gruppsändning

Lägg till nr.

Du kan sända samma faxmeddelande till flera faxnummer.

Förhandsgranska

(MFC-J1300DW)

-

Förhandsgranska ett faxmeddelande innan du skickar det.

Färginställning

-

Ställer in om fax ska skickas i svartvitt eller färg.

Fördröjd fax

Fördröjd fax

Ställ in under vilken tid på dagen de fördröjda faxen ska skickas.

Välj Tid

Samlad sändn.

-

Kombinerar fördröjda faxmeddelanden till samma faxnummer vid samma tidpunkt till en sändning.

Direktsändning

-

Sänd ett fax utan att använda minnet.

Internat. läge

-

Ställ in till På om du har svårigheter med att skicka fax utomlands.

Samtalshist.

Återup.

Ringer upp det sist slagna numret.

Utgående samtal

Välj ett nummer i den utgående samtalshistoriken och skicka sedan ett fax till det numret, lägg till det i adressboken eller radera det.

Nummerpresentationshist.

(Ej tillgängligt i Finland)

Välj ett nummer från nummerpresentationshistoriken och skicka sedan ett fax till det, lägg till det i adressboken eller radera det.

Adressbok

image

(Sök:)

När LDAP är inaktiverat görs sökningen i den lokala adressboken.

När LDAP är aktiverat görs sökningen i den lokala adressboken och på LDAP-servern.

Redigera

Lagra adressbokens nummer, ställ in gruppnummer för gruppsändning, ändra och radera nummer i adressboken.

Ställ in ny standard

-

Spara dina inställningar som standardinställningar.

Fabriksinst.

-

Återställ alla inställningar till fabriksinställningar.

Spara som genväg

-

-

Spara aktuella inställningar som snabbval.

(När [Förhandsg. fax] är [])

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivningar

Skickar fax

Paus

-

-

När du fyller i ett fax- eller telefonnummer på kontrollpanelen visas Paus på LCD-skärmen. Tryck på Paus när du behöver en fördröjning när du slår nummer, som åtkomstkoder och kreditkortsnummer. Du kan även spara en paus när du lägger in adresser.

Adressbok

image

(Sök:)

-

När LDAP är inaktiverat görs sökningen i den lokala adressboken.

När LDAP är aktiverat görs sökningen i den lokala adressboken och på LDAP-servern.

Detalj

(Visas endast när LDAP är aktiverat.)

Visa utförlig information om den valda adressen.

Redigera

-

Lagra adressbokens nummer, ställ in gruppnummer för gruppsändning, ändra och radera nummer i adressboken.

-

Verkställ

Börjar skicka ett fax via adressboken.

Samtals- historik

Återup.

-

Ringer upp det sist slagna numret.

Utgående samtal

Verkställ

Välj ett nummer i den utgående samtalshistoriken och skicka sedan ett fax till det numret, lägg till det i adressboken eller radera det.

Redigera

Nummerpresentationshist.

(Ej tillgängligt i Finland)

Verkställ

Välj ett nummer från nummerpresentationshistoriken och skicka sedan ett fax till det, lägg till det i adressboken eller radera det.

Redigera

Alternativ

Faxupplösning

-

Anger upplösningen för utgående faxmeddelanden.

Kontrast

-

Justera kontrasten.

Glasstorlek

-

Justerar skanningsytan på kopieringsglaset till dokumentets storlek.

Gruppsändning

Lägg till nr.

Du kan sända samma faxmeddelande till flera faxnummer.

Förhandsgranska

-

Förhandsgranska ett faxmeddelande innan du skickar det.

Färginställning

-

Ställer in om fax ska skickas i svartvitt eller färg.

Fördröjd fax

Fördröjd fax

Ställ in under vilken tid på dagen de fördröjda faxen ska skickas.

Välj Tid

Samlad sändn.

-

Kombinerar fördröjda faxmeddelanden till samma faxnummer vid samma tidpunkt till en sändning.

Direktsändning

-

Sänd ett fax utan att använda minnet.

Internat. läge

-

Ställ in till På om du har svårigheter med att skicka fax utomlands.

Samtalshist.

Återup.

Ringer upp det sist slagna numret.

Utgående samtal

Välj ett nummer i den utgående samtalshistoriken och skicka sedan ett fax till det numret, lägg till det i adressboken eller radera det.

Nummerpresentationshist.

(Ej tillgängligt i Finland)

Välj ett nummer från nummerpresentationshistoriken och skicka sedan ett fax till det, lägg till det i adressboken eller radera det.

Adressbok

image

(Sök:)

När LDAP är inaktiverat görs sökningen i den lokala adressboken.

När LDAP är aktiverat görs sökningen i den lokala adressboken och på LDAP-servern.

Redigera

Lagra adressbokens nummer, ställ in gruppnummer för gruppsändning, ändra och radera nummer i adressboken.

Ställ in ny standard

-

Spara dina inställningar som standardinställningar.

Fabriksinst.

-

Återställ alla inställningar till fabriksinställningar.

Spara som genväg

-

-

Spara aktuella inställningar som snabbval.

Mottagna fax

Skriv ut/radera

Skriv ut alla (nya fax)

-

Skriv ut de nya faxen du tagit emot.

Skriv ut alla (gamla fax)

-

Skriv ut de gamla faxen du tagit emot.

Radera alla (nya fax)

-

Ta bort de nya faxen du tagit emot.

Radera alla (gamla fax)

-

Ta bort de gamla faxen du tagit emot.

Adressbok

image

(Sök:)

-

-

När LDAP är inaktiverat görs sökningen i den lokala adressboken.

När LDAP är aktiverat görs sökningen i den lokala adressboken och på LDAP-servern.

Detalj

(Visas endast när LDAP är aktiverat.)

-

Visa utförlig information om den valda adressen.

Redigera

-

-

Lagra adressbokens nummer, ställ in gruppnummer för gruppsändning, ändra och radera nummer i adressboken.

-

Verkställ

-

Börjar skicka ett fax via adressboken.

Samtals- historik

Återup.

-

-

Ringer upp det sist slagna numret.

Utgående samtal

Verkställ

-

Välj ett nummer i den utgående samtalshistoriken och skicka sedan ett fax till det numret, lägg till det i adressboken eller radera det.

Redigera

-

Nummerpresentationshist.

(Ej tillgängligt i Finland)

Verkställ

-

Välj ett nummer från nummerpresentationshistoriken och skicka sedan ett fax till det, lägg till det i adressboken eller radera det.

Redigera

-

image [Kopiera]

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivningar

Spara som genväg

-

-

Spara aktuella inställningar som snabbval.

Alternativ

Kvalitet

-

Välj kopieringsupplösning för din dokumenttyp.

Papperstyp

-

Välj den papperstyp som stämmer med pappret i facket.

Papp.format

-

Välj pappersformat som stämmer överens med pappret i facket.

Först./Förm.

100%

-

Förstora

Välj en förstoringsgrad för nästa kopia.

Förminska

Välj en förminskningsgrad för nästa kopia.

Anpassa till sida

Justera kopieringsformatet till det pappersformat som du har ställt in.

Eget (25-400%)

Ange en förstorings- eller förminskningsgrad.

Duplexkopia

-

Avaktivera eller aktivera dubbelsidig kopiering och välj vänd längs långsidan eller vänd längs kortsidan.

Täthet

-

Justera svärtningsgraden.

Ta bort bakgrundsfärg

Kopieringsinst. Svart

Ändra mängden bakgrundsfärg som tas bort.

Kopieringsinst. Färg

Stapla/Sortera

-

Du kan välja att stapla eller sortera flera kopior.

Sidlayout

-

Du kan göra kopior N på 1, 2 på 1 ID eller Affisch.

Avancerade inställningar

-

Välj avancerade kopieringsinställningar.

Ställ in ny standard

-

Spara dina inställningar som standardinställningar.

Fabriksinst.

-

Återställ alla inställningar till fabriksinställningar.

image [Skanna]

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivningar

till media

(När ett minneskort eller ett USB-minne har satts i)

Annan skanna till åtgärd

-

-

Skanna dokument och spara dem direkt på ett minneskort eller ett USB-minne utan att använda datorn.

Alternativ

-

-

Spara som genväg

-

-

till min mapp

-

-

-

Skicka skannade data till din mapp på CIFS-servern i ditt lokala nätverk eller via internet.

till dator

till fil

Annan skanna till åtgärd

-

Skanna dokument och spara dem i en mapp på din dator.

(Välj USB eller PC)

Alternativ

Spara som genväg

till OCR

Annan skanna till åtgärd

-

Konvertera ditt skannade dokument till en redigerbar textfil.

(Välj USB eller PC)

Alternativ

Spara som genväg

till bild

Annan skanna till åtgärd

-

Skanna foton eller bilder till ditt grafikprogram.

(Välj USB eller PC)

Alternativ

Spara som genväg

till e-post

Annan skanna till åtgärd

-

Skicka ett skannat dokument som en e-postbilaga.

(Välj USB eller PC)

Alternativ

Spara som genväg

till FTP/SFTP

Annan skanna till åtgärd

-

-

Skanna dokument direkt till en FTP-/SFTP-server.

(Välj profilnamn)

Alternativ

-

Spara som genväg

-

till nätverk

Annan skanna till åtgärd

-

-

Skanna dokument direkt till en CIFS-server på ditt lokala nätverk.

(Välj profilnamn)

Alternativ

-

Spara som genväg

-

till deln.punkt

Annan skanna till åtgärd

-

-

Skanna dokument direkt till en SharePoint-server.

(Välj profilnamn)

Alternativ

-

Spara som genväg

-

till internet

-

-

-

Ladda upp skannad information till en Internettjänst.

Skanna med WS

(Visas om du installerar en skanner med webbtjänster som visas i nätverksutforskaren på din dator.)

Annan skanna till åtgärd

-

-

Skanna data med hjälp av webbtjänstprotokollet.

Skanna

-

-

Skanna till e-post

-

-

Skanna till fax

-

-

Skanna t. utskrift

-

-

image [Foto]

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivningar

Välj filer

OK

Utskriftsinst.

-

Justera foton med alternativen.

Skriv alla

Utskriftsinst.

-

Skriv ut alla foton på en mediaenhet.

Indexutskrift

Skriv ut indexark

Utskriftsinst.

-

Skriv ut en miniatyrsida.

Skriv ut foton

Utskriftsinst.

-

Skriv ut foton genom att välja indexnumren.

ID-fotoutskrift

Välj ID-fotostorlek

Rotera bild

Utskriftsinst.

Skriv ut ID-foton för ditt cv och annat.

image [Internet]

Nivå 1

Beskrivningar

Internet

Anslut Brother-maskinen till en Internettjänst.

image [Appar]

Nivå 1

Beskrivningar

Appar

Anslut Brother-maskinen till Brother Apps-tjänsten.

image [Ladda ned mjukvara]

Nivå 1

Beskrivningar

Ladda ned mjukvara

Visar information om att hämta och installera programvara för mobila enheter och datorer.

image [Genvägar]

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivningar

Lägg till genväg

Kopiera

-

Ändra inställningarna under kopieringsalternativen.

Fax

(MFC-modeller)

-

Ändra inställningarna i Fax-alternativen.

Skanna

till dator(fil)

Skanna dokument och spara dem i en mapp på din dator.

till dator(ocr)

Konvertera ditt skannade dokument till en redigerbar textfil.

till dator(bild)

Skanna foton eller bilder till ditt grafikprogram.

till dator(epost)

Skicka ett skannat dokument som en e-postbilaga.

till media

Skanna dokument och spara dem direkt på ett minneskort eller ett USB-minne utan att använda datorn.

till nätverk

Sänder skannad data till en CIFS-server på ditt lokala nätverk eller på Internet.

till FTP/SFTP

Skicka skannade data via FTP/SFTP.

till deln.punkt

Skicka skannade data till en SharePoint-server.

Internet

-

Anslut Brother-maskinen till en Internettjänst.

Appar

-

Anslut Brother-maskinen till Brother Apps-tjänsten.

Den här listan visas när en ikon på en genväg hålls intryckt i 2 sekunder.

byt namn

-

Ändrar snabbvalsnamnet.

Redigera

-

Ändra snabbvalsinställningarna.

Ta bort

-

Raderar snabbvalet.

Registrera Kort/NFC

-

Tilldela en genväg till ett IC-kort.

Radera Kort/NFC

-

Ta bort en genväg från ett IC-kort.

Red./ta brt

(Välj genvägsknapp.)

byt namn

Ändrar snabbvalsnamnet.

Redigera

Ändra snabbvalsinställningarna.

Ta bort

Raderar snabbvalet.

Registrera Kort/NFC

Tilldela en genväg till ett IC-kort.

Registrera Kort/NFC

Ta bort en genväg från ett IC-kort.

image [Bläck]

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivningar

Bläcknivå

-

Kontrollera tillgänglig bläckvolym.

Bläckpatronsmodell

-

Kontrollera bläckpatronnumren.

Förbättra utskriftskvalitet

-

Kontrollera och justera utskriftskvaliteten, injusteringen och pappersmatningen genom att följa anvisningarna på LCD-skärmen.

Skrivhuvudsrengöring

-

Rengör skrivhuvudet genom att följa anvisningarna på LCD-skärmen.

Utskriftsinställningar alternativ

Minska kladd

Minska märken på pappret eller papperstopp under utskrift.

Långsamt torkande papper

Använd den här inställningen när du skriver ut med en typ av vanligt papper som bläcket torkar långsamt på.

imageWi-Fi-inställning

Nivå 1

Beskrivningar

Inställn.guide

Konfigurera manuellt inställningarna för ditt trådlösa nätverk.

WLAN-assistenten

Konfigurera det trådlösa nätverket med hjälp av installationsskivan från Brother.

WPS

Konfigurera dina trådlösa nätverksinställningar med metoden enknappstryck.

När du har satt in ett USB-minne i USB-porten

Nivå 1

Beskrivningar

Foto

Välj fotomeny.

Skanna > media

Skanna dokument till en mediaenhet

Internet

Anslut Brother-maskinen till en Internettjänst.