Hem > Fax > Röstfunktioner och faxnummer > Lagra faxnummer > Lagra nummer i adressboken från utgående samtal

Lagra nummer i adressboken från utgående samtal

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Du kan lagra nummer i adressboken från den utgående samtalshistoriken.
  1. Tryck på image [Fax]>[Samtals- historik]>[Utgående samtal].
  2. Tryck på image eller image för att visa det nummer du vill lagra och tryck sedan på detta.
  3. Tryck på [Redigera]>[Lägg till i adressbok]>[Namn].
    image

Om du vill radera numret i historiken för utgående samtal trycker du på [Redigera]>[Ta bort]. Tryck på [Ja] för att bekräfta.

4. Ange namnet med hjälp av pekskärmen (högst 16 tecken). Tryck på [OK].
  5. För att spara det andra fax- eller telefonnumret, tryck på [Adress 2]. Ange det andra fax- eller telefonnumret (upp till 20 siffror) med hjälp av pekskärmen. Tryck på [OK].
  6. Tryck på [OK] för att bekräfta det fax- eller telefonnummer som du vill spara.
  7. Tryck på image.