Hem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Skriva ut med AirPrint > Skriv ut från iPad, iPhone eller iPod Touch

Skriv ut från iPad, iPhone eller iPod Touch

Utskriftsproceduren skiljer sig eventuellt åt för olika program. I exemplet nedan används Safari.

1. Kontrollera att din Brother-maskin är på.
  2. Använd Safari för att öppna den sida som du vill skriva ut.
  3. Tryck på image eller image.
  4. Tryck på Skriv ut.
  5. Kontrollera att din Brother-maskin är vald.
  6. Om du väljer en annan maskin (eller ingen skrivare) trycker du på Skrivare.
    En lista på tillgängliga maskiner visas.
  7. Tryck på maskinens namn i listan.
  8. Välj önskade alternativ, till exempel antal sidor och dubbelsidig utskrift (om det stöds av din maskin).
  9. Tryck på Skriv ut.