Konfigurera skanningsinställningar för webbtjänster

1. Gör något av följande:
    • Windows 7

Klicka på image (Start)>Enheter och skrivare.

• Windows 8

Rör musen till den nedre vänstra hörnet på ditt skrivbord. Klicka på Inställningar när menyfältet visas och klicka sedan på Kontrollpanelen. Klicka på Maskinvara och ljud i gruppen Visa enheter och skrivare.

• Windows 10

Klicka på image>Windows-systemet>Kontrollpanelen. Klicka på Visa enheter och skrivare i gruppen Maskinvara och ljud.

2. Högerklicka på ikonen för maskinen och välj sedan Skanningsprofiler.... Dialogrutan Skanningsprofiler visas.
  3. Välj vilken skanningsprofil du vill använda.
  4. Se till att skannern som är vald i listan Skanner är en Brother-skanner som stöder webbtjänster för skanning, och klicka sedan på knappen Ange som standard.
  5. Klicka på Redigera....
    Dialogrutan Redigera standardprofilen visas.
  6. Välj inställningarna Källa, Pappersstorlek, Färgformat, Filtyp, Upplösning (DPI), Ljusstyrka och Kontrast.
  7. Klicka på Spara profil-knappen.
    Dessa inställningar tillämpas vid skanning med webbtjänstprotokollet.

Om du ombeds att välja ett program för att skanna väljer du Windows Faxa och skanna i listan.