Stäng av Show Status Monitor (Windows)

Med funktionen Show Status Monitor erhåller du information när ett problem uppstår med en enhet som övervakas av datorn. Standardinställningen är Endast vid utskrift från denna dator. Stäng av den genom att genomföra följande steg:
  1. Högerklicka på ikonen image(Brother Status Monitor) eller fönstret och välj sedan alternativet Inställningar för Status Monitor och klicka på Alternativ.
    Fönstret Alternativ öppnas.
  2. Välj fliken Grundläggande och välj sedan Av för Visa Status Monitor.
  3. Klicka på OK.
    image

Även om Show Status Monitor är avstängd kan du när du vill kontrollera maskinens status genom att visa Status Monitor.