Hem > Nätverk > Avancerade nätverksfunktioner > Konfigurera och hantera LDAP-sökning

Konfigurera och hantera LDAP-sökning

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW

LDAP-funktionen ger dig möjlighet att söka efter information som faxnummer och e-postadresser på din server. När du använder faxfunktionen kan du använda LDAP-sökning för att hitta faxnummer eller e-postadresser.

image
  • LDAP-funktionen har inte stöd för förenklad kinesiska, traditionell kinesiska eller koreanska.
  • LDAP-funktionen stöder LDAPv3.
  • LDAP-funktionen stöder inte SSL/TLS.
  • Du måste använda enkel autentisering för att ansluta din LDAP-server.