Hem > Fax > Faxrapporter > Ställa in intervall för faxjournalen

Ställa in intervall för faxjournalen

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Du kan ställa in maskinen på att skriva ut journaler med jämna mellanrum (vart 50:e fax, var 6:e, 12:e eller 24:e timme, varannan eller var 7:e dag).
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Rapportinst.]>[Journalperiod].
  2. Tryck på [Journalperiod].
  3. Tryck på image eller image för att välja ett intervall.
    • Var 6:e, 12:e, 24:e timme, varannan eller var sjunde dag

Maskinen kommer att skriva ut rapporten med angiven intervall och sedan radera alla jobb från journalminnet. Om minnet blir fullt (med 200 jobb) före angivet intervall kommer den att skriva ut journalen tidigare än vanligt innan den raderar alla faxjobb i minnet. Du kan skriva ut en extrarapport före angiven tid utan att radera de jobb som finns i minnet.

• Vart 50:e fax

Maskinen skriver ut journalen när 50 faxjobb har lagrats i minnet.

4. Om du valt 6, 12, 24 timmar, 2 eller 7 dagar, trycker du på [Tid] och matar in tiden på dagen på pekskärmen. Tryck på [OK].
  5. Om du valde [Var sjunde dag], tryck på [Dag]. Tryck på image eller image för att visa alternativ [Varje Måndag], [Varje Tisdag], [Varje Onsdag], [Varje Torsdag], [Varje Fredag], [Varje Lördag] eller [Varje Söndag] och tryck sedan på dagen då sjudagarsperioden ska börja.
  6. Tryck på image.