Ändra eller ta bort genvägar

Du kan ändra inställningar för ett snabbval.

Du kan inte ändra ett snabbval för Web Connect eller appar. Om du vill ändra snabbvalet ska du radera det och sedan lägga till ett nytt snabbval.

1. Tryck på image [Genvägar].
  2. Tryck på image eller image för att visa genvägen som du vill ändra.
  3. Tryck på och håll ner snabbvalet du vill ändra.
  4. Tryck på [Redigera].
    image

Tryck på [Ta bort] för att ta bort snabbvalet. Tryck på [byt namn] och följ LCD-menyerna för att redigera snabbvalets namn.

5. Ändra inställningarna för den genväg som du valt.
  6. Tryck på [Spara som genväg] när du ändrat inställningarna.
  7. Tryck på [OK] för att bekräfta.
    image
    När du ändrar snabbvalen för Faxa eller Skanna tillfrågas du om du vill göra dem till kortkommandon. Följ anvisningarna på LCD-skärmen.