Hem > ControlCenter > ControlCenter4 (Windows) > Ställa in Brother-maskinen med ControlCenter4 (Windows)

Ställa in Brother-maskinen med ControlCenter4 (Windows)

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
image
Om Secure Function Lock är aktiverat går det inte att använda fjärrinställningsprogrammet.
  1. Klicka på ikonen image (ControlCenter4) i aktivitetsfältet och klicka sedan på Öppna.
  2. Klicka på fliken Enhetsinställningar.
  3. Klicka på Fjärrinställning-knappen.
  4. Konfigurera inställningarna efter behov.
    image
    Exportera
    Klicka för att spara de aktuella konfigurationsinställningarna i en fil.
    image
    Klicka på Exportera för att spara din adressbok eller alla inställningar du gjort i maskinen.
    Importera
    Klicka för att importera en fil och läsa inställningarna.
    Skriv ut
    Klicka för att skriva ut valda objekt på maskinen. Du kan inte skriva ut data innan de har förts över till maskinen. Klicka på Verkställ för att föra över nya data till maskinen och klicka sedan på Skriv ut.
    OK
    Klicka för att starta uppladdningen av data till maskinen och avsluta sedan fjärrinställningsprogrammet. Om ett felmeddelande visas bekräftar du att informationen är korrekt och klickar sedan på OK.
    Avbryt
    Klicka för att avsluta fjärrinställningsprogrammet utan att ladda upp data till maskinen.
    Verkställ
    Klicka för att ladda upp data till maskinen utan att avsluta fjärrinställningsprogrammet.
  5. Klicka på OK.
  • Om din dator skyddas av en brandvägg och inte kan använda fjärrinställning måste du kanske konfigurera brandväggens inställningar för att tillåta kommunikation via port nummer 137 och 161.
  • Om du använder Windows-brandväggen och du installerade Brothers programvara och drivrutin från Brother-installationen har nödvändiga inställningar för brandväggen redan gjorts.