Hem > Fax > Sända ett fax > Kontrollera och avbryta väntande fax

Kontrollera och avbryta väntande fax

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Följ dessa steg för att visa eller avbryta fax som lagrats i maskinens minne och väntar på att skickas. Om det inte finns några fax i minnet visas [Inga jobb väntar] på LCD-skärmen. Du kan avbryta ett faxjobb innan det skickas.
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Väntande jobb].
  2. Gör följande för varje faxjobb som du vill kontrollera eller avbryta:
    1. Tryck på image eller image för att bläddra genom de jobb som väntar. Välj vid behov det utskriftsjobb som du vill avbryta.
    2. Tryck på [OK].
    3. Tryck på [Ja] för att bekräfta eller tryck på [Nej] för att avsluta utan att avbryta.
  3. Tryck på image när du är klar.