Ställa in datum och tid via webbaserad hantering

Se till så att datum, tid och tidszon är korrekt inställda med webbaserad hantering eller maskinens kontrollpanel så att det stämmer med tiden som används av servern som autentiserar.
Börja med steg 2 om du redan har ett fönster för Webbaserad hantering öppet.
  1. Starta webbläsaren.

Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress eller skrivarservernamn). Till exempel: https://192.168.1.2

Om maskinen ber om ett lösenord skriver du in det och klickar sedan på image.

2. Klicka på fliken Administrator (Administratör).
  3. Klicka på menyn Date&Time (Datum och tid) i vänster navigationsfält.
    image
  4. I fältet Date (Datum) anger du datum.
  5. Välj antingen 12h-klocka eller 24h-klocka som Clock Type (Klocktyp) (endast tillgängligt i vissa länder).
  6. I fältet Time (Tid) anger du tid.
  7. Välj tidsskillnaden mellan platsen där du befinner dig och UTC (universaltiden) i listrutan Time Zone (Tidszon). Tidszonen för t.ex. östkusttid i USA och Kanada är UTC-05:00.
  8. Klicka på alternativet On (På) för Auto Daylight (Auto dagsljus) för att ställa in maskinen att automatiskt ändra till sommartid. Den återställer sig själv framåt en timme på våren och en timme bakåt på hösten (endast tillgängligt i vissa länder).
  9. Klicka på Submit (Skicka).