Hem > Kopiering > Göra sidlayoutkopior (N på 1 eller poster)

Göra sidlayoutkopior (N på 1 eller poster)

Kopieringsfunktionen N på 1 sparar papper genom att kopiera två eller fyra sidor av ditt dokument på en sida av kopian. Funktionen Affisch delar ditt dokument i delar, förstorar sedan delarna så att du kan sätta ihop dem till en affisch. Använd kopieringsglaset för att skriva ut en affisch.
image
image
  • Kontrollera att pappersformatet är inställt på A4 eller Letter.
  • Du kan endast göra en affischkopia åt gången.
  1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image [Kopiera].
  3. Ange önskat antal kopior på något av följande sätt:
    • Tryck på [-] eller [+] på pekskärmen.
    • Tryck på image för att ta fram tangentbordet på pekskärmen och skriv sedan in antalet kopior med hjälp av pekskärmens tangentbord. Tryck på [OK].
  4. Tryck på [Alternativ]>[Sidlayout].
  5. Tryck på image eller image för att visa alternativen och tryck sedan på önskat alternativ.
    Alternativ
    Beskrivning
    Av(1på1)
    -
    2 på 1 (stående)
    image
    2 på 1 (liggande)
    image
    2på1(ID)

(när kopieringsglaset används)

image
    4 på 1 (stående)
    image
    4 på 1 (liggande)
    image
    Affisch(2x1)

(när kopieringsglaset används)

image
    Affisch(2x2)

(när kopieringsglaset används)

image
    Affisch(3x3)

(när kopieringsglaset används)

image
  6. Läs och bekräfta listan som visas över inställningarna som du har valt och tryck sedan på [OK].
  7. Tryck på [Monostart] eller [Färgstart] när du är klar med dina ändringar av inställningarna.Om du placerade dokumentet i dokumentmataren eller ska göra en affisch skannar maskinen dokumentet och börjar skriva ut.
  8. Upprepa följande steg för varje sida av dokumentet om du använder kopieringsglaset:
    • Placera nästa sida på kopieringsglaset och tryck sedan på [Fortsätt] för att skanna sidan.
    • När alla sidor har skannats trycker du på [Stäng].