Hem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Förutsättningar för användning av Brother Web Connect > Konfigurera proxyserverns inställningar med hjälp av webbaserad hantering

Konfigurera proxyserverns inställningar med hjälp av webbaserad hantering

Om nätverket använder en proxyserver ska nedanstående information om proxyservern konfigureras med hjälp av webbaserad hantering:
  • Proxyserveradress
  • Portnummer
  • Användarnamn
  • Lösenord
image

Vi rekommenderar Microsoft Internet Explorer 11/Microsoft Edge för Windows och Safari 10/11 för Mac. Se alltid till att ha JavaScript och cookies aktiverade, oavsett vilken webbläsare du använder.

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Till exempel:

https://192.168.1.2

3. Om maskinen ber om ett lösenord skriver du in det och klickar sedan på image.
  4. Klicka på fliken Network (Nätverk).
  5. Klicka på menyn Protocol (Protokoll) i vänster navigationsfält.
  6. Se till att kryssrutan Proxy är ifylld och klicka sedan på Submit (Skicka).
  7. I fältet Proxy klickar du på Advanced Settings (Avancerade inställningar).
  8. Ange proxyserverinformation.
  9. Klicka på Submit (Skicka).