Exportera din PC-FAX-adressbok (Windows)

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Du kan exportera adressboken som en ASCII-textfil (*.csv), ett vCard (ett elektroniskt visitkort) eller Uppringningsdata för fjärrinställning och spara den på din dator.
  • Du kan inte exportera gruppinställningar samtidigt som du exporterar adressbok-data.
  1. Gör något av följande:
    • Windows 7

Klicka på image (Start)>Alla program>Brother>Brother Utilities.

Klicka på rullgardinsmenyn och välj ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Adressbok (Sänd).

• Windows 8 och Windows 10

Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Adressbok (Sänd).

Dialogrutan adressbok visas.
    image
  2. Klicka på menyn Arkiv och välj sedan Exportera.
  3. Välj ett av följande:
    • Text
      Dialogrutan Markerade poster visas. Gå till steg 4.
    • vCard
      Du måste välja en medlem som du vill exportera i din adressbok innan du väljer detta alternativ.
      Bläddra till den mapp där du vill spara ditt vCard, ange vCard-namnet i fältet Filnamn och klicka sedan på Spara.
    • Uppringningsdata för fjärrinställning
      Bläddra till den mapp där du vill spara informationen, ange dess filnamn i fältet Filnamn och klicka sedan på Spara.
  4. I fältet Tillgängliga poster väljer du den data som du vill exportera och klicka sedan på Lägg till >>.
    image
    Välj och lägg till posterna i den ordning du vill ha dem i listan.
  5. Under inställningen Separationstecken väljer du alternativet Tabb eller Komma om du exporterar till en ASCII-fil för att separera datafälten.
  6. Klicka på OK.
  7. Bläddra till den mapp på datorn där du vill spara din data, ange namnet och klicka sedan på Spara.