Hem > PhotoCapture Center > Skriva ut fotografier från ControlCenter4 (Windows) > Redigera fotografier med ControlCenter4 (Windows)

Redigera fotografier med ControlCenter4 (Windows)

image
  1. I det här området visas vilka bilder som har valts och hur många kopior av varje bild som skrivs ut.
  2. Med de här knapparna väljer du hur den valda bilden ska visas.
    Knappar Beskrivning
    image (Jämför) Jämför den redigerade bilden med originalet.
    image (Ångra) Avbryt den senaste redigeringen av vald bild.
    image (Starta om) Avbryt alla redigeringar som gjorts för vald bild. Den redigerade bilden återgår till ursprungligt utseende.
    image (Anpassa till fönster) Ställ in zoomnivån så att bilden passar i fönstret.
    image (Zooma in/Zooma ut) Förstora eller förminska vald bild.
    image (Rotera moturs/Rotera medurs) Rotera bilden medurs eller moturs i 90 grader.
    imageimage (Föregående/Nästa) Visa föregående eller nästa bild.
  3. Beskärning

Med den här funktionen kan du ta bort oönskade områden från dina foton.

4. Bildkorrigering
    Autokorrigering
    Med den här funktionen kan du använda olika automatiska korrigeringar för att förbättra en bild.
    Borttagning av röda ögon
    Välj det här alternativet om du vill korrigera röda ögon som ibland framträder i fotografier när du tar bilder med kamerablixt.
    image
    Svartvitt
    Välj det här alternativet om du vill ta bort färgen från bilden.
    Sepia
    Välj det här alternativet om du vill ta bort färgen från bilden lägga till en sepiaton.
  5. Bildförbättring
    Naturscen
    Välj det här alternativet om du vill förbättra den naturliga färgerna, som grönt och blått.
    Nattscen
    Välj det här alternativet om du vill optimera bildjusteringarna för en nattscen.
    Mjukt ljus
    Välj det här alternativet för att mjuka upp ljusa kanter.