Hem > Fax > Ta emot ett fax > Alternativ för minnesmottagning > Överför mottagna fax till din dator med PC-Fax-mottagning (endast Windows)

Överför mottagna fax till din dator med PC-Fax-mottagning (endast Windows)

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Aktivera funktionen PC-Fax-mottagning, lagra inkommande fax automatiskt i maskinens minne och skicka dem sedan till din dator. Använd din dator för att visa och lagra dessa fax.
  • Denna funktion är endast tillgänglig för svartvita faxmeddelanden.När du tar emot ett färgfax, skriver maskinen ut färgfaxet men överför inte faxet till din dator.
  • Innan du kan ställa in PC-FAX-mottagning måste du installera Brother-programmet och drivrutinerna på datorn. Kontrollera att datorn är ansluten och påslagen. Du måste ha PC-FAX-mottagningsprogrammet igång på datorn.

Om du stänger av din dator, kommer maskinen att ta emot och lagra fax i minnet. När du startar datorn och kör programvaran för PC-FAX-mottagning överför maskinen faxen till datorn automatiskt.

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[Pcfax mottagn.].
  2. Tryck på [].
    Pekskärmen visar meddelandet [Starta programmet PC-Fax mottagning på datorn.]
  3. Tryck på [OK].
  4. Tryck på [<USB>] eller på namnet på datorn som du vill ska ta emot faxmeddelanden om du använder ett nätverk. Tryck på [OK].
  5. Tryck på [Backuputskr.: På] eller [Backuputskr.: Av].
    image
    När förhandsgranskning av fax är aktiverat kommer en säkerhetskopia av mottagna fax inte att skrivas ut.
  6. Tryck på image.

Upprepa dessa steg för att ändra mottagande dator.