Ställ in datum och tid

(MFC-modeller)

Datum och tid visas på LCD-skärmen. Ange det igen om det inte är aktuellt. Du kan ange datum och tid för varje fax du skickar genom att ställa in din stations-ID.

(DCP-modeller)

Om maskinens ström är avstängd kanske inte datum och tid i maskinen är aktuell. Ange igen.

1. Tryck på image [Inställn.].
  2. Tryck på image[Datum och tid].
  3. Tryck på [Datum].
  4. Ange de två sista siffrorna i årtalet på pekskärmen och tryck på [OK].
  5. Ange månad med två siffror på pekskärmen och tryck på [OK].
  6. Ange dag med två siffror på pekskärmen och tryck på [OK].
  7. Tryck på [Tid].
  8. Mata in tiden (i 24-timmarsformat) på pekskärmen.
    Tryck på [OK].

(Ange till exempel 19:45 för kvart i åtta på kvällen.)

9. Tryck på image.