Hem > Skanna > Konfigurera skanningsinställningar med hjälp av webbaserad hantering > Ställ in e-postrapport för skanningsjobb via webbaserad hantering

Ställ in e-postrapport för skanningsjobb via webbaserad hantering

När du skannar ett dokument skickar maskinen automatiskt en e-postrapport för skanningsjobbet till registrerad e-postadress.
  1. Starta webbläsaren.

Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress eller skrivarservernamn). Till exempel: https://192.168.1.2

Om maskinen ber om ett lösenord skriver du in det och klickar sedan på image.

2. Klicka på fliken Scan (Skanna).
  3. Klicka på menyn Scan Job e-mail report (E-postrapport om skanningsjobb) i vänster navigationsfält.
  4. I fältet Administrator Address (Administratörens adress) anger du e-postadressen.
  5. Välj On (På) för de skanningsfunktioner du önskar, för att skicka en e-postrapport för skanningsjobbet.
  6. Klicka på Submit (Skicka).