Hem > Fax > Sända ett fax > Faxalternativ

Faxalternativ

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Tryck på knappen [Alternativ] för att ändra faxsändningsinställningarna.
Alternativ Beskrivning
Faxupplösning

Ställ in upplösning för utgående fax.

Faxkvaliteten kan ofta förbättras genom att faxupplösningen ändras.

Kontrast

Justera kontrasten.

Om dokumentet är mycket ljust eller mörkt kan du förbättra faxets kvalitet genom att ändra kontrasten.

Glasstorlek

Justera skanningsområdet på kopieringsglaset till storleken på dokumentet.

imageimage Närliggande information: Skannerspecifikationer i Specifikationer

Gruppsändning

(endast monokromt)

Sänd samma fax samtidigt till flera faxnummer.

Förhandsgranska

(endast monokromt)

Förhandsgranska ett faxmeddelande innan du sänder det.

Det går inte att skicka ett färgfax när Förhandsgranska är inställt på .

Färginställning

Ställer in om fax ska skickas i svartvitt eller färg.

• Färgfax kan inte lagras i maskinminnet och de sänds omedelbart.
  • Använd dokumentmataren för att sända färgfax som innehåller flera sidor.
  • Det går inte att skicka ett färgfax när Förhandsgranska är inställt på .
Fördröjd fax

(endast monokromt)

Ställ in vilken tid på dygnet en fördröjd faxsändning ska äga rum.

Samlad sändn.

(endast monokromt)

Effektivisera genom att sända alla fördröjda fax som schemalagts för samma tid och till samma faxnummer som ett fax för att minska överföringstiden.

Direktsändning

Sänd ett fax direkt utan att vänta på att maskinen ska hämta skanningen från minnet.

Internat. läge

Aktivera detta om du har svårt att skicka fax till utlandet.

Samtalshist.

Välj ett nummer från samtalshistoriken.

Adressbok

Välj ett nummer från adressboken.

Ställ in ny standard

Spara dina inställningar som standard.

Fabriksinst.

Återställ alla inställningar till fabriksinställningarna.

image

Du kan spara de aktuella inställningarna genom att trycka på [Spara som genväg].

Du blir tillfrågad om du vill göra denna åtgärd till ett snabbval med en knapptryckning. Följ anvisningarna på LCD-skärmen.