Hem > Skanna > Skanna från din dator (Windows) > Skanna med ControlCenter4 hemläge (Windows) > Skanningsinställningar för ControlCenter4 Hemläge (Windows)

Skanningsinställningar för ControlCenter4 Hemläge (Windows)

Inställningar Gällande funktioner
Öppna med ett program OCR Skicka e-post Spara
Filtyp -

Ja

Ja

Ja

Målprogram

Ja

Ja

- -
OCR-språk (Endast tillgängligt för vissa modeller) -

Ja

- -
Filnamn - - -

Ja

Skanningsplats - - -

Ja

Visa mapp - - -

Ja

Filstorleksprioritet - -

Ja

Ja

Filtyp
Välj den filtyp som du vill använda för den skannade data.

För Skicka e-post och Spara:

• Windows Bitmap (*.bmp)
  • JPEG (*.jpg) (rekommenderas för de flesta användare vid skanning av bilder)
  • TIFF enkelsidig (*.tif)
  • TIFF flersidig (*.tif)
  • Portable Network Graphics (*.png)
  • PDF enkelsidig (*.pdf) (rekommenderas för skanning och delning av dokument)
  • PDF flersidig (*.pdf) (rekommenderas för skanning och delning av dokument)
  • PDF enkelsidig med hög komprimering (*.pdf)
  • PDF flersidig med hög komprimering (*.pdf)
  • Säker PDF enkelsidig (*.pdf)
  • Säker PDF flersidig (*.pdf)
  • Sökbar PDF enkelsidig (*.pdf)
  • Sökbar PDF flersidig (*.pdf)
  • XML Paper Specification (*.xps) (XML Paper Specification finns tillgängligt för Windows 7, Windows 8 och Windows 10, eller när du använder program som stödjer XML Paper Specification-filer)
  • Microsoft Office Word (*.docx) (Endast tillgängligt för vissa modeller)
  • Microsoft Office PowerPoint (*.pptx) (Endast tillgängligt för vissa modeller)
  • Microsoft Office Excel (*.xlsx) (Endast tillgängligt för vissa modeller)

För OCR:

• Text (*.txt)
  • HTML 3.2 (*.htm)
  • HTML 4.0 (*.htm)
  • Sökbar PDF enkelsidig (*.pdf)
  • Sökbar PDF flersidig (*.pdf)
  • WordPad (*.rtf)
  • RTF Word 2000 (*.rtf)
  • WordPerfect 9, 10 (*.wpd)
  • Microsoft Excel 2003, XP (*.xls)

Målprogram
Välj målprogram i listrutan.
OCR-språk
Ställ in ett språk för det optiska teckenigenkänningsprogrammet (OCR) som överensstämmer med språket i det skannade dokumentets text (Endast tillgängligt för vissa modeller).
Filnamn
Klicka på Ändra för att ändra filnamnets prefix.
Skanningsplats
Välj radioknappen Mapp eller SharePoint för att ange destinationen där du vill spara dina skannade dokument.
Visa mapp
Välj det här alternativet för att automatiskt visa målmappen efter skanning.
Filstorleksprioritet
Justera den skannade bildens komprimeringsgrad. Du kan ändra filstorlek genom att flytta Filstorleksprioritet-reglaget åt höger eller vänster.
Anpassade inställningar
Välj alternativet Anpassad, klicka på knappen Anpassade inställningar och ändra sedan inställningarna.
Skanningsstorlek
Välj dokumentets exakta storlek i listrutan Skanningsstorlek.