Hem > Fax > PC-FAX > PC-FAX för Mac > Skicka fax från ditt program (Mac)

Skicka fax från ditt program (Mac)

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW

PC-FAX har endast stöd för svartvita fax. Ett svartvitt fax skickas även om originalet är av färg och mottagande faxmaskin har stöd för färgfax.

1. Skapa ett dokument i ett Mac-program.
  2. Från ett program, t.ex. Apple TextEdit, klickar du på menyn Arkiv och väljer sedan Skriv ut.
  3. Klicka på popup-menyn i programmet och välj sedan alternativet Sänd fax.
    image
  4. Klicka på popup-menyn Destination och välj sedan alternativet Fax.
    image
  5. Ange ett faxnummer i fältet Ange faxnummer och klicka sedan på Lägg till.
    Faxnumret visas i fältet Mottagarfaxnummer.
    image
    Klicka på knappen Lägg till efter att du angett det första faxnumret och ange nästa faxnummer för att skicka ett faxmeddelande till mer än ett nummer. Mottagarnas faxnummer visas i fältet Mottagarfaxnummer.
    image
  6. Klicka på Skriv ut när du vill skicka faxet.