Hem > Fax > Ta emot ett fax > Fjärråtkomst av fax > Fjärrstyrd faxvidaresändning

Fjärrstyrd faxvidaresändning

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Ring till din Brother-maskin från en tonvalstelefon eller faxmaskin och skicka vidare inkommande faxmeddelanden till en annan maskin.
  • Du måste aktivera faxlagring eller förhandsgranskning av fax för att kunna använda denna funktion.
  1. Slå ditt faxnummer.
  2. Ange din fjärråtkomstkod när maskinen svarar (tre siffror, följt av *). En lång signal betyder att du har meddelanden.
  3. När du hör två korta signaler, tryck på 9 6 2.
  4. Vänta tills den långa signalen hörs och ange sedan det nya numret (upp till 20 siffror) till faxmaskinen som du vill vidaresända meddelandena till med de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna följt av # #.
    image

Du kan inte använda * och # som uppringningsnummer men du kan trycka på # för att infoga en paus i faxnumret.

5. Lägg på när maskinen avger en lång pipsignal. Brother-maskinen kommer att vidaresända alla inkommande fax till det faxnummer som du har matat in. Den andra faxmaskinen kommer då att skriva ut dina faxmeddelanden.