Hem > Fax > Röstfunktioner och faxnummer > Lagra faxnummer > Lagra nummer i adressboken

Lagra nummer i adressboken

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
  1. Tryck på image [Fax]>[Adressbok].
  2. Gör följande steg:
    1. Tryck på [Redigera]>[Lägg till ny adress]>[Namn].
    2. Ange namnet med hjälp av pekskärmen (högst 16 tecken). Tryck på [OK].
    3. Tryck på [Adress 1].
    4. Ange det första fax- eller telefonnumret (upp till 20 siffror) med hjälp av pekskärmen. Tryck på [OK].
      image
      • Tryck på [Paus] om du vill lägga in en paus mellan siffror. Du kan trycka på [Paus] så många gånger som krävs för att lägga in längre pauser.
      • Ange även riktnumret när du matar in ett fax- eller telefonnummer. Det varierar från land till land, men nummerpresentationsnamnet och -historiken kan visas felaktigt om riktnumret inte registreras tillsammans med fax- eller telefonnumret. (Funktionen för nummerpresentation är inte tillgänglig för Finland)
    5. För att spara det andra fax- eller telefonnumret, tryck på [Adress 2]. Ange det andra fax- eller telefonnumret (upp till 20 siffror) med hjälp av pekskärmen. Tryck på [OK].
    6. Tryck på [OK] för att bekräfta.
    Upprepa dessa steg för att spara ytterligare ett nummer i adressboken.