Hem > Skanna > Skanna från din dator (Windows) > Skanna med Windows Faxa och skanna

Skanna med Windows Faxa och skanna

Windows Faxa och skanna är ett annat alternativ som du kan använda när du ska skanna.
  • Windows Faxa och skanna använder WIA-drivrutiner för skanner.
  • Om du vill skanna och sedan beskära en del av sidan när dokumentet har förinskannats, måste du använda kopieringsglaset (även kallad flatbädd).
  1. Ladda ditt dokument.
  2. Starta Windows Faxa och skanna.
  3. Klicka på Arkiv>Nytt>Skanning.
  4. Välj den skanner som du vill använda.
  5. Klicka på OK.
    Dialogrutan Ny skanning visas.
    image
  6. Justera vid behov skannerinställningarna i motsvarande dialogruta.

Skannerupplösningen kan ställas in till maximalt 1200 dpi. Använd programvaran skannertillägg om du vill skanna i högre upplösning Brother Utilities.

7. Klicka på Skanna.
    Maskinen börjar skanna dokumentet.