Hem > Fax > Ta emot ett fax > Fjärråtkomst av fax > Använda din fjärråtkomstkod

Använda din fjärråtkomstkod

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
  1. När du inte befinner dig vid din Brother-maskin kan du ringa ditt faxnummer från en smarttelefon eller en faxmaskin.
  2. Ange din fjärråtkomstkod direkt när maskinen svarar (tre siffror, följt av *).
  3. Din Brother-maskin meddelar med ljud om den har tagit emot fax:
    • Ett långt pip - maskinen har tagit emot minst ett fax
    • Inget pip - maskinen har inte tagit emot något fax
  4. När två korta signaler ljuder anger du ett kommando.
    • Maskinen lägger på om du inte anger ett kommando inom 30 sekunder.
    • Maskinen avger tre signaler om du anger ett ogiltigt kommando.
  5. När du är klar trycker du på 9 och därefter på 0 för att avaktivera din maskin.
  6. Lägg på.
    image
    Denna funktion kan vara otillgänglig i vissa länder. Det kan också hända att ditt lokala telefonbolag inte stöder den.