Skapa en grupp i din PC-FAX-adressbok (Windows)

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Du kan skapa en grupp för att sända samma PC-FAX till flera mottagare på samma gång.
  1. Gör något av följande:
    • Windows 7

Klicka på image (Start)>Alla program>Brother>Brother Utilities.

Klicka på rullgardinsmenyn och välj ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Adressbok (Sänd).

• Windows 8 och Windows 10

Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Adressbok (Sänd).

Dialogrutan adressbok visas.
    image
  2. Klicka på image.
    Dialogrutan Inställning av grupper i adressbok visas.
  3. Ange den nya gruppens namn i fältet Gruppnamn.
  4. I fältet Tillgängliga namn väljer du varje namn som ska inkluderas i gruppen och klickar sedan på Lägg till >>.
    De medlemmar som läggs till i gruppen visas i rutan Gruppmedlemmar.
  5. Klicka på OK när du är klar.
    image
    Varje grupp kan innehålla upp till 50 medlemmar.