Hem > Utskrift > Skriva ut från din dator (Windows) > Använd en förinställd utskriftsprofil (Windows)

Använd en förinställd utskriftsprofil (Windows)

Utskriftsprofiler är förinställningar som utformats för att du snabbt ska få tillgång till utskriftskonfigurationer du använder ofta.
  1. Välj utskriftskommandot från ditt program.
  2. Välj Brother MFC-XXXX Printer (där XXXX är namnet på din modell) och klicka sedan på utskriftsegenskaperna eller egenskapsknappen.
    Fönstret för skrivardrivrutinen visas.
  3. Klicka på fliken Utskriftsprofiler.
    image
  4. Välj din profil i listan över utskriftsprofiler.
    Profilinställningar visas till vänster om skrivardrivrutinens fönster.
  5. Gör något av följande:
    • Klicka på OK om inställningarna är korrekt för utskriftsjobbet.
    • Gå tillbaka till fliken Grundläggande eller Avancerat, ändra inställningarna och klicka sedan på OK för att ändra inställningarna.
    image

För att visa fliken Utskriftsprofiler framför fönstret nästa gång du skriver ut markerar du kryssrutan Visa alltid fliken Utskriftsprofiler först..