Hem > Skanna > Skanna med Brother-maskinens skanningsknapp > Spara skannade data i en mapp som en PDF-fil

Spara skannade data i en mapp som en PDF-fil

Skanna dokument och spara dem i en mapp på din dator som PDF-filer.
image

Använd maskinens skanningsknapp för att göra tillfälliga ändringar av skanningsinställningarna. Om du vill göra permanenta ändringar ska du använda antingen programvaran ControlCenter4 (Windows) eller programvaran Brother iPrint&Scan (Mac).

1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på [Skanna]>[till dator]>[till fil].
  3. Om maskinen är ansluten till ett nätverk trycker du på image eller image för att visa den dator till vilken data ska sändas och trycker sedan på datorns namn.
    image

Ange datorns fyrsiffriga PIN-kod på LCD-skärmen om den ber dig om det och tryck sedan på [OK].

4. Gör något av följande:
    • För att ändra inställningarna trycker du på [Alternativ] eller [Sätt från enhet].
    • Tryck på [Start] för att börja skanna utan att ändra ytterligare inställningar.

Maskinen börjar skanna. Om du använder kopieringsglaset följer du instruktionerna på LCD-skärmen för att utföra skanningen.

image

För att kunna använda inställningen [Alternativ] eller [Sätt från enhet] måste du ansluta en dator med antingen ControlCenter4 (Windows) eller programmet Brother iPrint&Scan (Mac) till maskinen.

5. Välj vilka skanningsinställningar du vill ändra och tryck sedan på [OK].
    Alternativ
    Beskrivning
    Skanningstyp

Välj skanningstyp för dokumentet.

Upplösning

Välj skanningsupplösning för dokumentet.

Filtyp

Välj filformat för dokumentet.

Dokumentstrlk

Välj dokumentstorlek.

Ljusstyrka

Välj ljusstyrka.

Kontrast

Välj kontrastnivå.

ADF Autokorr.

(Endast tillgängligt för vissa modeller)

Korrigera sneda dokument när de skannas via dokumentmataren.

Hoppa över tom sida

När På är valt så hoppas tomma sidor över.

Ta bort bakgrundsfärg

Ändra mängden bakgrundsfärg som tas bort.

image
    • Tryck på [Spara som genväg] för att spara inställningarna som ett snabbval. Du blir tillfrågad om du vill göra denna åtgärd till ett snabbval med en knapptryckning. Följ anvisningarna på LCD-skärmen.
  6. Tryck på [Start].

Maskinen börjar skanna. Om du använder kopieringsglaset följer du instruktionerna på LCD-skärmen för att utföra skanningen.