Hem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Ställa in Brother Web Connect > Registrera ett konto på din Brother-maskin för Brother Web Connect

Registrera ett konto på din Brother-maskin för Brother Web Connect

Du måste ange din kontoinformation för Brother Web Connect och konfigurera din maskin så att den kan använda Brother Web Connect för att få tillgång till den tjänst du önskar.
  • Du måste ansöka om åtkomst med Brother Web Connect för att registrera ett konto för din maskin.

• Innan du registrerar ett konto ber vi dig bekräfta att rätt datum och tid har ställts in på maskinens kontrollpanel.

1. Tryck på image eller image tills [Internet] visas.
    Tryck på [Internet].
    image
    • Om information om Internetuppkopplingen visas på maskinens LCD-skärm ska du läsa informationen och trycka på [OK].
    • Ibland visas uppdateringar eller meddelanden om funktionerna för Brother Web Connect på LCD-skärmen. Läs informationen och tryck på [OK].
  2. Visa tjänsten som du vill registrera dig hos genom att trycka på image eller image.

Tryck på tjänstnamnet.

3. Om information om Brother Web Connect visas trycker du på [OK].
  4. Tryck på [Registrera/ta bort]>[Registrera konto].
  5. Maskinen uppmanar dig att ange det tillfälliga ID som du fick när du ansökte om åtkomst med Brother Web Connect.
    Tryck på [OK].
  6. Ange tillfälligt ID genom att använda LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].
    image
    Ett felmeddelande visas på LCD-skärmen om informationen som du har angett inte motsvarar det tillfälliga ID som du fick när du ansökte om åtkomst eller om ditt tillfälliga ID inte längre är giltigt. Ange ditt tillfälliga ID, eller ansök om åtkomst på nytt varpå du får ett nytt tillfälligt ID.
  7. Maskinen uppmanar dig att ange det kontonamn som du vill ska visas på LCD-skärmen.
    Tryck på [OK].
  8. Mata in namnet genom att använda LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].
  9. Gör något av följande:
    • Tryck på [Ja] om du vill ange en PIN-kod för kontot. (En PIN-kod förhindrar obehörig åtkomst till kontot.) Skriv ett fyrsiffrigt nummer och tryck sedan på [OK].
    • Om du inte vill skapa en PIN-kod trycker du på [Nej].
    image
    Kontrollera att kontoinformationen är korrekt när den visas.
  10. Registrera den angivna informationen genom att trycka på [Ja].
  11. Tryck på [OK].
    Kontoregistreringen har genomförts och din maskin har nu tillgång till tjänsten.
  12. Tryck på image.