Hem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Översikt av Brother Web Connect

Översikt av Brother Web Connect

Vissa webbplatser erbjuder tjänster som gör att användarna kan överföra samt titta på bilder och filer på webbplatsen. Med din Brother-maskin kan du skanna bilder och överföra dem till dessa tjänster och du kan även ladda ner och skriva ut bilder som redan har överförts till tjänsterna.

image
  1. Utskrift
  2. Skanning
  3. Fotografier, bilder, dokument och andra filer
  4. Webbtjänst

För att du ska kunna använda Brother Web Connect måste din Brother-maskin vara ansluten till ett nätverk som är kopplat till Internet, antingen trådbundet eller trådlöst.

Om nätverket använder en proxyserver måste även maskinen vara konfigurerad för att använda en proxyserver. Kontrollera med din nätverksadministratör om du är osäker på din nätverkskonfiguration.

image

En proxyserver är en dator som fungerar som en mellanhand mellan datorer som inte har en direkt Internetuppkoppling och Internet.

Tryck på image (webb) eller image (appar) på pekskärmen för att använda Brother Web Connect.