Hem > Nätverk > Avancerade nätverksfunktioner > Konfigurera och hantera LDAP-sökning > Ändra konfigurationen för LDAP med hjälp av Webbaserad hantering

Ändra konfigurationen för LDAP med hjälp av Webbaserad hantering

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Använd webbaserad hantering för att konfigurera dina LDAP-inställningar i en webbläsare.
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Till exempel:

https://192.168.1.2

3. Om maskinen ber om ett lösenord skriver du in det och klickar sedan på image.
  4. Klicka på fliken Network (Nätverk).
  5. Klicka på menyn Protocol (Protokoll) i vänster navigationsfält.
  6. Markera kryssrutan LDAP och klicka sedan på Submit (Skicka).
  7. Starta om Brother-maskinen för att aktivera konfigurationen.
  8. På din dator under fliken Address Book (Adressbok) för webbaserad hantering, väljer du LDAP i vänster navigeringsfält.
    • LDAP Search (LDAP-sökning)
    • LDAP Server Address (LDAP-serveradress)
    • Port (Standardporten är port 389.)
    • Search Root (Sökrot)
    • Authentication (Autentisering)
    • Username (Användarnamn)

Detta val är tillgängligt beroende på vilken autentiseringsmetod som används.

• Password (Lösenord)

Detta val är tillgängligt beroende på vilken autentiseringsmetod som används.

image
      • Om LDAP-servern stöder Kerberos-autentisering rekommenderar vi att du väljer Kerberos som Autentiseringsinställning. Det ger dig en kraftfull autentisering mellan LDAP-servern och din maskin.
      • Du måste konfigurera SNTP-protokollet (tidsserver i nätverket) eller så måste du ställa in korrekt datum, tid och tidszon på kontrollpanelen för Kerberos-autentisering.
    • Kerberos Server Address (Kerberos Serveradress)

Detta val är tillgängligt beroende på vilken autentiseringsmetod som används.

• Timeout for LDAP (Timeout för LDAP)
    • Attribute of Name (Search Key) (Attribut för namn (söknyckel))
    • Attribute of E-mail (E-postattribut)
    • Attribute of Fax Number (Attribut för faxnummer)
  9. Klicka på Submit (Skicka) när du är klar. Kontrollera att Status-fältet är OK.