Hem > Nätverk > Avancerade nätverksfunktioner > Skriva ut nätverkskonfigurationsrapporten

Skriva ut nätverkskonfigurationsrapporten

Nätverkskonfigurationsrapporten visar den aktuella nätverkskonfigurationen, inklusive skrivarserverns nätverksinställningar.
image
  • Nodnamn: Nodnamnet visas i den aktuella nätverkskonfigurationsrapporten. Standardnodnamnet är ”BRNxxxxxxxxxxxx” för ett trådbundet nätverk eller ”BRWxxxxxxxxxxxx” för ett trådlöst nätverk (där ”xxxxxxxxxxxx” står för maskinens MAC-adress/Ethernet-adress).
  • Om [IP Address] visar 0.0.0.0 i nätverkskonfigurationsrapporten ska du vänta i en minut innan du försöker att skriva ut på nytt.
  • Du hittar maskininställningar som IP-adress, nätmask, nodnamn och MAC-adress i rapporten. Exempel:
    • IP-adress: 192.168.0.5
    • Nätmask: 255.255.255.0
    • Nodnamn: BRN000ca0000499
    • MAC-adress: 00-0c-a0-00-04-99
  1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Skriv rapport]>[Nätverkskonfiguration]>[Ja].
    Maskinen skriver ut aktuell nätverkskonfigurationsrapport.