Hem > Säkerhet > Säkerhet gällande nätverk > Secure Function Lock 3.0 > Konfigurera Secure Function Lock 3.0 med hjälp av webbaserad hantering

Konfigurera Secure Function Lock 3.0 med hjälp av webbaserad hantering

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Till exempel:

https://192.168.1.2

3. Om maskinen ber om ett lösenord skriver du in det och klickar sedan på image.
  4. Klicka på fliken Administrator (Administratör).
  5. Klicka på menyn Restriction Management (Begränsningshantering) eller User Restriction Function (Användarbegränsad funktion) i vänster navigationsfält.
  6. Välj Secure Function Lock (Säkert funktionslås).
  7. Klicka på Submit (Skicka).
  8. Klicka på menyn Restricted Functions (Begränsade funktioner) i vänster navigationsfält.
  9. Ange ett gruppnamn eller användarnamn i fältet User List / Restricted Functions (Användarlista / Begränsade funktioner).
  10. I Print (Skriv ut) och de andra kolumnerna väljer du en kryssruta för att tillåta eller ta bort markeringen i en kryssruta för att begränsa de angiva funktionerna.
  11. Om du vill konfigurera maximalt antal sidor markerar du kryssrutan On (På) i kolumnen Page Limits (Sidbegränsningar) och anger sedan maximalt antal i fältet Max. Pages (Max. sidor).
  12. Klicka på Submit (Skicka).
  13. Klicka på menyn User List (Användarlista) i vänster navigationsfält.
  14. I fältet User List (Användarlista) anger du användarnamnet.
  15. I fältet PIN Number (PIN-nummer) anger du ett fyrsiffrigt lösenord.
  16. Ange kortnumret i fältet Card ID (NFC ID) (Kort-ID (NFC ID)) för att registrera användarens kort-ID (Endast tillgängligt för vissa modeller).
  17. Välj User List / Restricted Functions (Användarlista / Begränsade funktioner) för varje användare i listrutan.
  18. Klicka på Submit (Skicka).