Hem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Ställa in Brother Web Connect > Skapa ett konto för varje onlinetjänst innan du använder Brother Web Connect

Skapa ett konto för varje onlinetjänst innan du använder Brother Web Connect

För att du ska kunna använda Brother Web Connect för åtkomst till en onlinetjänst måste du ha ett konto hos tjänsten ifråga. Om du inte redan har ett konto kan du gå in på den önskade tjänstens webbplats med en dator och skapa ett konto. När du har skapat ett konto ska du logga in och använda kontot en gång via en dator innan du använder funktionen Brother Web Connect. Annars kanske du inte kan använda tjänsten via Brother Web Connect.

Om du redan har ett konto behöver du inte skapa ett nytt konto.

Ansök om åtkomst med Brother Web Connect efter att du skapat ett konto för den onlinetjänst du vill använda.