Ställ in maskinens adressbok med en USB-kabelanslutning (Mac)

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Använd fjärranslutning för att lägga till eller ändra adressboksnummer på datorn med en USB-kabelanslutning.

För att använda fjärrinställning går du till din modells Nerladdningar-sida på Brother Solutions Center på support.brother.com och hämta fjärrinställning.

image
  • Om Secure Function Lock är aktiverat går det inte att använda fjärrinställningsprogrammet.
  • Fjärrinställning för Mac stöder bara USB-anslutningar.

1. I menyfältet Finder klickar du på >Program>Brother och dubbelklickar sedan på ikonen Fjärrinställning.
    Fjärrinställningsprogrammets skärmbild visas.
  2. I den vänstra menyn klickar du på Adressbok i Fax.
  3. Lägg till eller uppdatera adressboken vid behov.
  4. Klicka på OK när du är klar.