Hem > Fax > Sända ett fax > Skicka ett fax från din Brother-maskin

Skicka ett fax från din Brother-maskin

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
  1. Placera dokumentet i dokumentmataren eller på kopieringsglaset.
  2. Tryck på image[Fax].
    image
    Om [Förhandsg. fax] är inställt på [], trycker du på image[Fax]>[Skickar fax].
    På pekskärmen visas:
    image
  3. Ange faxnumret på något av följande sätt:
    • De kombinerade siffer- och bokstavsknapparna (ange faxnumret manuellt).

Mata in alla siffror med pekskärmen.

• Samtalshistorik

Tryck på [Samtals- historik].

Tryck på [Återup.], [Utgående samtal] eller [Nummerpresentationshist.].

Om du väljer [Utgående samtal] eller [Nummerpresentationshist.], välj det nummer som önskas och tryck sedan på [Verkställ].

(Funktionen för nummerpresentation är inte tillgänglig för Finland)

• Adressbok

Tryck på [Adressbok].

Gör något av följande:

• Välj det nummer som önskas och tryck sedan på [Verkställ].
      • Tryck på image och ange sedan första bokstaven i namnet och tryck på [OK]. Tryck på det namn som du vill ringa upp. Om det finns två nummer för namnet trycker du på det nummer som du önskar. Tryck på [Verkställ].
      image

Om LDAP-sökning är tillgängligt visas resultatet på pekskärmen med image.

4. Tryck på [Alternativ] för att ändra faxinställningar.
    Tryck på [OK] när du är klar.
  5. Tryck på [Fax start].
    • Om du använder dokumentmataren börjar maskinen att skanna och sända dokumentet.
    • Om du använder kopieringsglaset och väljer [Svartvitt] i [Färginställning], börjar maskinen att skanna första sidan.

Gå till nästa steg.

• Om du använder kopieringsglaset och väljer [Färg] i [Färginställning], får du en fråga via pekskärmen om du vill sända ett färgfax.

Tryck på [Ja (färgfax)] för att bekräfta. Maskinen börjar ringa upp och sända dokumentet.

6. När [Nästa sida?] visas på pekskärmen gör du något av följande:
    • Tryck på [Nej] när du är klar med att skanna sidor.Maskinen börjar sända dokumentet.
    • Tryck på [Ja] för att skanna ytterligare en sida. Lägg nästa sida på kopieringsglaset och tryck sedan på [OK]. Maskinen börjar skanna sidan.
    Upprepa det här steget för varje sida.