Hem > Skanna > Skanna med Brother-maskinens skanningsknapp > Webbtjänster för skanning på ditt nätverk (Windows 7, Windows 8 och Windows 10) > Använd webbtjänsterna för att installera drivrutiner för att skanna (Windows 7, Windows 8 och Windows 10)

Använd webbtjänsterna för att installera drivrutiner för att skanna (Windows 7, Windows 8 och Windows 10)

Använd webbtjänster för att övervaka skrivare på nätverket.
  • Kontrollera att du har installerat Brothers programvara och drivrutiner.
  • Kontrollera att värddatorn och Brother-maskinen är på samma subnät eller att routern är rätt konfigurerad för att skicka data mellan de båda enheterna.
  • Du måste konfigurera IP-adressen på din Brother-maskin innan du konfigurerar denna inställning.
  1. Gör något av följande:
    • Windows 7

Klicka på image(Start)>Kontrollpanelen>Nätverk och Internet>Visa datorer och enheter i nätverket.

Maskinens namn för webbtjänster visas tillsammans med skrivarikonen.

Högerklicka på den maskin som du vill installera.

• Windows 8

Flytta musen till det nedre högra hörnet på ditt skrivbord. Klicka på Inställningar>Ändra datorinställningar>Enheter>Lägg till en enhet när menyfältet visas.

Maskinens namn för webbtjänster visas.

• Windows 8,1

Flytta musen till det nedre högra hörnet på ditt skrivbord. Klicka på Inställningar>Ändra datorinställningar>Dator och enheter>Enheter>Lägg till en enhet när menyfältet visas.

Maskinens namn för webbtjänster visas.

• Windows 10

Klicka på image>Windows-systemet>Kontrollpanelen. Klicka på Lägg till en enhet i gruppen Maskinvara och ljud.

image
    • Brother-maskinens namn för webbtjänster är ditt modellnamn och MAC-adressen (Ethernet-adress) på din maskin (t.ex. Brother MFC-XXXX (modellnamn) [XXXXXXXXXXXX] (MAC-adress/Ethernet-adress)).
    • Windows 8/Windows 10

Flytta musen över maskinens namn för att visa information om maskinen.

2. Gör något av följande:
    • Windows 7

Klicka på Installera i den visade menyn.

• Windows 8/Windows 10

Välj den skrivare du vill installera och följ sedan anvisningarna på skärmen.

image
    Om du vill avinstallera drivrutiner klickar du på Avinstallera eller image (Ta bort enhet).